EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Вицепремиерът Калфин в Москва

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Вицепремиерът Калфин в Москва

mail14:10 | 04.03.2015прегледи 707 коментарикоментари 0


„Готов съм да съдействам с всичко необходимо за задълбочаване на сътрудничеството между българския и руския бизнес. Двете страни имат, както традиции, така и добри възможности за създаване на нови партньорства в почти всички области. За България икономическите отношения с Русия са много важни. Вярвам, че в кризата всяка възможност, която се предоставя на бизнеса, не бива да бъде изпускана. Убеден съм, че и за двете страни има много взаимноизгодни възможности“, това коментира вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин по време на среща с президента на Руския съюз на индустриалците и предприемачите Александър Шохин.

По време на срещата, която се състоя в рамките на работното посещение на министър Калфин в Москва, бяха обсъдени възможностите за двустранно сътрудничество, организиране на бизнес форуми, кръгли маси и конференции за обмен на идеи и добри практики във всички сфери на икономиката. Дискутирани бяха и възможностите за обмен на опит и в областта на професионалните обучения и професионалната квалификация.

На срещата присъстваха още посланикът на България в Русия Бойко Коцев и от руска страна – Марина Московина, ръководител направление „Социално партньорство и професионална квалификация“, Анатолий Дрантусов – директор на Центъра по международно сътрудничество.
Източник: МТСП 


Тагове: Калфин, Москва
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4211