EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Българските автомобили сензация на ЕСЕН 2011

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българските автомобили сензация на ЕСЕН 2011

mail11:30 | 30.09.2011прегледи 947 коментарикоментари 0


Първите модели коли, които ще се произвеждат в България, станаха сензацията на Автомобилен салон Пловдив. На Международния технически панаир дадохме старт на продажбите, а само за два дни имаме над 50 заявки, заяви Кирил Георгиев, мениджър в „Литекс моторс“.
Компанията ще прави автомобили на китайската марка „Great Wall” в завода си край село Баховица. Очаква се до края на годината да започне пробното производство. Още отсега обаче интересът е много голям, твърди Георгиев. По време на изложението в Пловдив, което ще продължи да 1 октомври, фирмата дава безплатни бонуси на клиентите си. Те могат да избират между фабрична газова бутилка или застраховка - „Автокаско“ и „Гражданска отговорност“.
Първите родни коли ще слязат от конвейера на цени, съобразени с местния пазар. Масовият градски модел „Voolex“ ще струва 15 990 лева с всички екстри, най-евтините джипове „Hover“ ще са по 28 699 лв. с ДДС и екстри, а цените на пикапите започват от 24 000 лева.
Огромен е интересът към новия джип „Range Rover Evoquel Si4“, заявиха от фирмата изложител „Мото Пфое“. Елегантният автомобил в ярко червен цвят привлича вниманието и 5-6 посетители са пожелали да го вземат веднага. Над 10 вече са заявките за покупки. За новия „Jaguar XF” също има клиенти, тъй като цената му е под 100 000 лева, а лимузината от същата марка, която предлагаме, е най-дългата в своя клас, казаха от „Мото Пфое“.
Новите модели на „Ситроен“ - DS4, C4 и C3, също не оставят безразлични автолюбителите. За два дни са продадени 11 броя, казаха от фирмата. На нейния щанд има и лекотоварни автомобили, които са най-продаваните през последните 3 години.
Различни бонуси и отстъпки между 10% и 30% предлагат участниците в Автомобилен салон Пловдив по време на изложението. На 1 октомври в 13 часа ще стане ясно името на късметлията, който ще получи награда от томболата с анкетни карти. Той може да избира между 9 модела леки коли и едно АТВ.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg