EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Български Бизнес Форуми във Варна

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Български Бизнес Форуми във Варна

mail10:00 | 21.11.2014прегледи 1239 коментарикоментари 0


На 25 ноември във Варна ще се проведе Единадесетото издание на Български Бизнес Форуми - правоприемник на инвестиционно-предприемачески форум Biz2Bizi.
Събитието ще бъде насочено към висшия мениджмънт на фирмите - мениджъри на различни отдели, изпълнителни директори, собственици на бизнес. Сред гостите ще бъдат поканени и проактивни студенти, които имат интерес към предприемачеството.

Гост лектор ще бъде Силва Зурлева - главен консултант на Нова Телевизия и член на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп. Кариерата си започва като преводач на художествена литература и рецензент на новоиздадени книги от балкански автори. Работи като редактор последователно в БНТ и София прес, става кореспондент на гръцки вестници и списания. През 1992г. започва консултантска дейност свързана с чужди инвестиции и приватизационни сделки. Работи по проектите на Делта, Никас, Гудис, Кока-Кола, Плевенски цимент и др. Нейно е рекламното послание "Делта - връх на сладоледа. Първо в София, а после и в други градове". От 10 май 1999г. е управител на медийната група "Антена България", от март 2001г. - председател на Съвета на директорите на Нова телевизия, а от 2009 година е главен консултант на телевизията и член на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп.

Като инвестиционно-предприемачески форум, Български Бизнес Форуми си поставя за цел да стимулира иновативното и креативно бизнес мислене и да създава благоприятна среда за споделяне на успешни бизнес модели, опит и добри практики. Обучението се организира от специално подбрани финансови специалисти, лектори по предприемачество и мениджмънт, бизнес-ангели, консултанти в различни браншове, юристи и други специалисти, както от страната, така и от чужбина. Мисията на Български Бизнес Форуми е да провокира сред обществото предприемаческо мислене и да помага за устойчиво развитие на бизнеса, организирайки периодични срещи. Те преминават през два етапа - лекционна част с дискусионен панел и бизнес-коктейл.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg