EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Българка поема HR на Siemens Адриатика

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Българка поема HR на Siemens Адриатика

mail16:40 | 22.08.2017прегледи 12703 коментарикоментари 0


Ръководителят на отдел „Човешки ресурси” на Siemens България Калина Желева получи нови, регионални правомощия. Тя ще отговаря за целия Адриатически регион, като ще съвместява новата си функция на регионален ръководител „Човешки ресурси” с досегашните си задължения в Siemens България. Назначението й влезе в сила от 1 август 2017 г.

На новата си позиция Желева ще носи отговорност за осем държави от зоната - Сърбия, Словения, Хърватска, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Македония и Косово. „Моето назначение като регионален ръководител „Човешки ресурси” за Адриатика е огромна отговорност, но и изключителна възможност за професионално развитие и усвояване на нови знания и умения – споделя Калина. – Макар страните да са от един регион, всяка от тях има национални специфики, които изискват различен и гъвкав подход”.

Назначението на Желева е поредното признание за кадрите на Siemens България. „Новите функции, които са ми поверени, са признание не само за мен, но и за моя прекрасен екип. Той ме прави това, което съм”, обобщава Калина.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg