EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Безплатен семинар за МСП

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Безплатен семинар за МСП

mail11:30 | 12.12.2012прегледи 906 коментарикоментари 0


На 12 декември 2012 г. (сряда) Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и ДЗЗД „БенчМарк – БИФ” организират секторен специализиран семинар в София за представители на МСП от сектор Производство на каучук и пластмаси. Място на провеждане: хотел „Централ Форум”, конферентна зала № 2.

По време на семинара българските производители от сектора ще се информират по теми, свързани с намирането на външни пазари за своите продукти. Ще се дискутират нормативната уредба при осъществяване на износ, подготовка и технология за водене на преговори, участие в международни панаири и изложби.
Участието е безплатно. На всеки участник ще бъде издаден сертификат.
Учебните програми и регистрационните форми са публикувани на интернет-страниците на ДЗЗД „БенчМарк – БИФ” www.benchmark.bg (рубрика „Финансово консултиране”, подрубрика „Обучения/семинари”) и ИАНМСП www.sme.government.bg (рубрики „Актуално” и „Обучения”). Желаещите да участват в семинарите следва да попълнят регистрационната форма, публикувана на горепосочените интернет страници.
Специализираните семинари се провеждат по Проект №BG161РО003 – 4.2.01-0001 „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент. Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg