EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Бар от ново поколение до НАТФИЗ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Бар от ново поколение до НАТФИЗ

mail17:08 | 12.12.2023прегледи 601 коментарикоментари 0


Емблематичният клекшоп на столичната улица „Г. С. Раковски“ до НАТФИЗ ще се превърне в бар от ново поколение, преобразявайки се в първия по рода си Klek Shot бар. Това ще се случи благодарение на Jack Daniel‘s Tennessee Apple, който със своя лек и ароматен вкус ще се влее в нощния живот на София с иновативен подход и изкушаващи уикенд преживявания. Новият вкус на марката ще може да бъде опитан от всеки минаващ през локацията както като шот, така и под формата на различни студени и топли коктейли.

В началото на 90-те клекшоповете стават неизменна част от софийската градска култура. Десетки мазета и сутерени са трансформирани в малки магазинчета, а странното им очарование бързо ги превръща в един от неофициалните символи на София. През последните години клекшоповете постепенно започнаха да намаляват и към момента са застрашени от изчезване. 

До 30 декември клекшопът на ул. „Раковски“ ще се превърне в Klek Shot и ново място за леко питие преди потапянето в кипящия в района нощен живот. Иновативният бар ще работи през вечерите от четвъртък от 18.00 до 22.00 ч. и петък и събота – от 19.00 до 00.00 ч. с професионални бармани.

„Градските хора променят парти културата по целия свят. Точно техните желания и нужди ни предизвикват да намираме нови начини да достигнем до тях, като им предоставяме нови изживявания и начини да се забавляват и разпускат. Това е и причината да създадем първия Klek Shot бар, превръщайки клекшоп не просто в място, от което да купим в движение необходимото ни за парти вечерта, но и да се забавляваме и срещнем с приятели”, коментира Калоян Георгиев, Бранд Мениджър в Браун Форман, фирмата-собственик на марката. Той допълни, че изследвайки парти културата по света, България се отличава като предпочитана дестинация в Европа за уикенд забавления. А срещата на по питие на улични спотове е модерна тенденция сред младите хора, като това им предоставя ново преживяване и чувство на лекота, лежерност  и свобода.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg