EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

АМ "Европа": Драгоман-Сливница през ноември

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

АМ "Европа": Драгоман-Сливница през ноември

mail14:16 | 11.08.2020прегледи 758 коментарикоментари 0


Пътуваме по новата АМ „Европа“ за Калотина. Радвам се, че протестиращите тръгнаха по магистралата - доскоро двупосочен паважен път. Дразнят се, че показвам магистралите, но това е труд, това е много работа. Тук са данъците на хората, инвестирани в инфраструктура. Имаме много какво да показваме още. До ноември предсрочно ще бъде готов участъкът на АМ „Европа“ от Драгоман до Сливница.Това написа премиерът Борисов.

Проектанти и инженери от всички краища на България работят на АМ Европа. Над 1000 работници, армия от валяци и багери са на обекта всеки ден, за да могат българите да пътуват по-бързо и по-безопасно. Усилията си заслужават.

Продължава работата и по останалите инфраструктурни обекти в страната. До края на година ще бъде пуснат участъкът от Търговище до Шумен на АМ Хемус. Не спира напредъкът и по трасетата Ботевград-Мездра, обходния път на Габрово и Айтоския проход. Това е лицето на България. Ще мине време и хората ще оценят направеното.

Борбата за повече европейски средства, справяне с икономическия колапс заради коронавируса, Зелената сделка, влизането в Банковия съюз – всичко това бяха все тежки решения. Поехме отговорност и ги взехме. Останалото е ясно и е разписано в закона – правото на протест и кога да има избори.

Години наред ме анализират, през последния месец непрестанно слушам какво трябва да направя и какво съм мислел да направя.

Знам какво ще направя, решението е взето! До дни ще го обявя. Време е за решения!

 

 

 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg