EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Австрия атакува винения пазар на света

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Австрия атакува винения пазар на света

mail14:05 | 24.01.2017прегледи 783 коментарикоментари 0


DiVino
Австрия има намерение да увеличи стойността на винения си износ с повече от една трета в рамките на следващите пет години.

По думите на Вили Клингер, директор на Австрийския винен маркетинг, страната му смята да увеличи продажбите на външните пазари от 143 млн. евро през 2015 г. на 200 млн. през 2020 г. „Това е потенциал, който можем да реализираме, ако провеждаме умна политика“, сподели Клингер броени дни след като Австрия беше избрана за първи домакин на Vinexpo Explorer.

Организаторите на най-големия винен салон в света Vinexpo поставят началото на нова поредица от събития, които са посветени на известни винени области по света. Първото издание на Vinexpo Explorer ще се проведе на 11 и 12 септември 2017 г. В рамките на форума ще бъдат представени австрийските производители, предвидени са бизнес срещи и сделки за износ. По време на лансирането на Vinexpo Explorer Австрия беше определена като една от най-горещите и многообещаващи винени дестинации в света.

Австрия е страната променила най-радикално винарския си сектор към по-добро през последните 25 години, а съвременният й облик като винопроизводител се дължи на изключително добра маркетингова стратегия.


Тагове: Австрия, вино
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg