EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Sofia Airport Center с награда

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Sofia Airport Center с награда

mail16:15 | 23.05.2013прегледи 802 коментарикоментари 0


Sofia Airport Center (SAC) спечели отличие от международния конкурс за зелено и устойчиво строителство в Централна и Източна Европа - SEE Green Building Awards. Бизнес комплексът, развиван и управляван от Tishman International, беше отличен като един от най-устойчивите проекти в региона, допринесли за развитието на пазара като цяло. Журито, оценило проектите, включваше 25 утвърдени международни експерти в сферата на строителството, недвижимата собственост и финансите. Церемонията по награждаването се състоя в Букурещ. Конкурсът се организира за осма поредна година от Europaproperty.com - медия, специализирана в сферата на недвижимите имоти.
Sofia Airport Center е единствената бизнес сграда в България, която притежава LEED сертификат. Комплексът беше обявен за сграда на годината за 2012 в категориите „Зелени сгради” и „Обществени сгради с бизнес предназначение” на националния конкурс „Сграда на годината”. Също така Sofia Airport Center спечели престижната награда Prix d’Excellence Awards – България 2013 от Международната федерация по недвижими имоти (FIABCI). Отличието беше присъдено в категория „Офиси”.
Sofia Airport Center се състои от 180 000 кв.м офиси клас А и 28 000 кв.м първокачествени складови и логистични площи. Бизнес паркът се отличава с обширни зелени площи и централно езеро с места за сядане и разходка, разположени на площ от около 5,000 кв.м, които осигуряват приятно място за отмора на служителите. Вътре в офис сграда А2, зимна градина с фонтани и места за сядане, осигурява приятна атмосфера и през по-студените месеци на годината.


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161