EUR 1.9558
USD 1.7425
CHF 1.8411
GBP 2.1702
CNY 2.4661
you tube
mobile version

Siemens ще модернизира „Биовет” АД

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Siemens ще модернизира „Биовет” АД

mail13:04 | 29.05.2017прегледи 1454 коментарикоментари 0


Siemens България подписа договор за изпълнение на мащабен проект в „Биовет” АД. С реализирането му компанията за производство на фуражни добавки, активни субстанции и готови лекарствени средства ще гарантира захранването с електричество на новия завод, който ще се изгради на площадката на „Биовет” в Пещера догодина.

Договорът включва проектиране, доставка и пускане в експлоатация на апаратура високо и средно напрежение, доставка на силови кабели за високо, средно и ниско напрежение и на система за автоматизация. Изпълнението му е свързано с изграждането на нова подстанция 110/6kV и рехабилитация на стара подстанция 110/6kV.  Проектът ще бъде реализиран от направление Енергиен мениджмънт на Siemens България.

Осъществяването му ще осигури значителни ползи за „Биовет” АД. Сред тях са увеличаване на захранващата мощност на завода и повишаване на безопасността на условията на труд и сигурността на персонала. След изпълнението на проекта „Биовет” ще разполага с напълно автоматизирана подстанция 110/6 kV, а операторите ще имат бърз и контролиран достъп до мрежата.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg