най-ново | най-гледано | категории

Европа на Вашия смартфон

Какво означава Европа на практика?

Приложението „Citizens’ App“ предоставя богата информация за ефекта от дейността на Европейския съюз върху различни аспекти от нашия живот. Занимавате се с био земеделие? Практикувате спортове навън? Бихте искали да бъдете доброволец? ЕС прави нещата по-лесни за Вас и това приложение Ви показва как.

Друг раздел разкрива как Европейският съюз подпомага развитието на регионите из цяла Европа. Откъдето и да сте, можете да научите за европейски проекти, които целят да подобрят качеството на живота Ви.

Дайте своя принос

Бъдещето също е основна тема на приложението с анализи на предизвикателства като климата, електронната сигурност и външната политика. Предложените изследвания показват тенденции, които ще променят нашите общества в близките няколко години.

Но в крайна сметка, всичко се свежда до това какво Вие искате да се случи с Европейския съюз. Затова приложението насърчава гражданското участие в инициативи. То Ви помага да намерите събития близо до Вас и Ви информира как те се развиват. Можете да ги запазите в календара си, да ги споделите с приятели и да ги оцените. Включете се, запознайте се с нови хора и помогнете за изграждането на по-добра Европа!

Приложението „Citizens’ App“ е достъпно на 24-те официални езика на ЕС. Можете да го свалите безплатно от Apple App store и от Google Play.