EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Lidl набира стажанти

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Lidl набира стажанти

mail17:30 | 09.04.2015прегледи 1071 коментарикоментари 0


Стартира кандидатстването за трето поредно издание на практикантската програма на Лидл България, която ще се проведе през лятото. За първи път през 2015 година кампанията е национална и участниците ще могат да натрупат опит в магазините на веригата в цялата страна. Кандидатстването по програмата стартира на 6-ти април и ще продължи до 20-ти май. От възможността за професионален стаж ще се възползват младежи в 11-ти и 12-ти клас, навършили 18-годишна възраст.
Периодът, в който младежите ще натрупат опит в магазините на Лидл, е лятната ваканция - от 15 юли до 31 август. Работното време ще бъде организирано на по-лек режим – на смени, в рамките на 6-часов работен ден, от понеделник до петък, което дава възможност на младежите да се радват и на ваканцията си. Те ще получат въвеждащо обучение по време на първите им стъпки в професионалния път, както и ментор, който ще им помогне по-лесно да се интегрират. Ще помагат в интересни задачи, които ще бъдат първият за тях урок по работа в екип, любезно и професионално отношение към клиентите, презентиране и подреждане на стоките в магазините на Лидл. Практиката ще бъде оформена като трудов договор за срока на стажа. За работата си практикантите ще получат месечно възнаграждение и ваучери за пазаруване в магазините на Лидл. Като допълнителен стимул и награда, всички завършили успешно ще имат възможността да участват в конкурс за есе. Победителят ще спечели стипендия за всеки месец от първата учебна година след постъпването му в университет, а наградите за второ и трето място са ваучери за пазаруване за период от 6 месеца.
За първа година подаването на документи става чрез новия кариерен сайт на Лидл - http://jobs.lidl.bg, където е публикувана и подробна информация за програмата. За да кандидатствате е необходимо да изпратите кратка автобиография и мотивационно писмо, а от Лидл ще се свържат с одобрените кандидати.
 


Тагове: Lidl, стаж
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg