EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

HTC с представителство в България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

HTC с представителство в България

mail12:45 | 30.10.2014прегледи 6892 коментарикоментари 0


Николай Нанков е новият регионален директор на HTC за България и Македония. Така водещият производител на смартфони в света вече има официално представителство и в България. То е част от стратегията на HTC да бъде представена самостоятелно на всеки пазар в Централна и Източна Европа.
Николай Нанков ще отговаря за търговските отношения и маркетинговите активности на HTC с мобилните оператори и търговските вериги в България и Македония.
Новият изпълнителен директор на HTC за България и Македония има солиден опит в областта на телекомуникациите. Преди да се присъедини към HTC той е отговарял за маркетинга и продажбите на Huawei за България и Македония. Започва кариерата си в Германос, където преминава през различни позиции – от продуктов мениджър до мениджър на търговски отдел. Работил е също за AIG Bulgaria Insurance SA и LG Electronics.

Николай Нанков притежава бакалавърска степен по Търговски мениджмънт и магистърска степен по Маркетинг от Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Женен е, има две деца.

За HTC
Основана през 1997 г., HTC Corporation (HTC) е създател на много наградени мобилни устройства и иновативни за индустрията технологии. Портфолиото на HTC включва смартфони и таблети с HTC Sense® - графичен потребителски интерфейс. HTC е листвана на Тайванската фондова борса (TWSE: 2498).
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg