EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

HP ProBook Notebook PC - бизнес шик и функционалност

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

HP ProBook Notebook PC - бизнес шик и функционалност

mail14:21 | 14.05.2009прегледи 1798 коментарикоментари 0


HP обяви нова марка достъпни ноутбуци, които съчетават бизнес функционалност и елегантен дизайн. Серията HP ProBook допълва серията HP EliteBook, за да предложи едно от най-разнообразните портфолиа от бизнес ноутбук компютри в този отрасъл. Вдъхновен от минимализма, дизайнът на новата серия HP ProBook съчетава матирани и гланцови повърхности и премахва всичко ненужно, за да постигне стилен и изчистен дизайн.
Отличавайки се с покритие в цвят „мерло” и „ноар”, уникален дизайн на клавиатурата и набор от професионални иновации, които досега се предлагаха само с моделите от висок клас, серията HP ProBook предлага най-добрата комбинация от бизнес функции, функционалност и стойност.
„Невероятната серия HP ProBook предлага изключителен стил и агресивна ценова политика, които ще се харесат на потребителите от малките и средни предприятия” – каза Чарл Снайман, вицепрезидент на HP Personal Systems Group за Европа, Близкия изток и Африка. – „Тук обаче не става дума само за атрактивен дизайн и ниски цени. HP ProBook предлага най-доброто съчетание от функции и професионални иновации, които гарантират най-добро качество за потребителя.”
Стандартната серия (s-series) на новите модели HP ProBook включва безживачен дизайн, както и задноосветени HD (висока дефиниция) (висока дефиниция)(1) LED дисплеи с 15.6-инчови и 17.3-инчови широки екрани. Още подробности на сайта на компанията.
Крайните цени за Европа, Близкия изток и Африка започват от €319 (без ДДС). Наличността на ноутбук компютрите варира в зависимост от страната. Покритието с цвят „мерло” се предлага само с модела 4510s, който се очаква да бъде пуснат през май. HP USB 2.0 Docking Station се предлага на цена от €125 (без ДДС).

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg