EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Френският бизнес на турнир в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Френският бизнес на турнир в София

mail17:00 | 25.06.2012прегледи 996 коментарикоментари 0


В Докторската градина в София се проведе вторият турнир по петанка, организиран от Френско-българската търговска камара. След миналогодишния успех на събитието Френско-българската търговска камара увеличи броя на отборите в тазгодишното издание. Общо 40 отбора от по трима състезатели премериха сили, като участие взеха представители на френския бизнес у нас, Българската търговско-промишлена палата и Френското посолство.
Турнирът пресъздаде атмосферата на Южна Франция в центъра на София. Всяко едно от деветте игрища носеше името на емблематичен за петанката град: Марсилия, Ница, Екс ан Прованс, Монпелие, Ла Сиота... Присъствието на типичната френска анасонова напитка пастис и на френска музика допринесе за доброто настроение през целия ден.
„Петанката е прекрасен повод да се събере цялата френска общност и само за две години се превърна в основно събитие в нашия календар”, подчерта посланикът на Република Франция, Н. Пр. г-н Филип Отие. Той използва случая, за да изрази задоволството си от развитието на френския бизнес в България и да приветства новодошлия управител на строящия се Новотел София – Венсан Дюжарден.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg