EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Disсovery се връща в КейбълТЕЛ & Евроком

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Disсovery се връща в КейбълТЕЛ & Евроком

mail11:32 | 24.03.2010прегледи 826 коментарикоментари 0


До месец всички канали с научно-популярно съдържание Discovery Channel се завръщат в мрежата на Евроком, но вече с един повече – Discovery Investigation. Така абонатите на Кейбълтел & Евроком и ще могат да гледат пълния пакет от програми на Discovery, съобщи компанията.
От месец март абонатите на Кейбълтел ще гледат отново канала Romantika, както и еротичния Spice Platinum, a в мрежата на Евроком вече е включен и документалния History Channel. С това каналите в мрежите стават 150, като целта е максимално бързо да бъдат уеднаквени програмните им схеми.
Новият канал Investigation Discovery (ID) е част от пакета на Discovery, който включва добре познатите: Discovery, Animal Planet, Discovery world, Discovery travel & living и Discovery science. 24 часовият, изцяло преведен на български, документален канал Investigation Discovery (ID) ще предложи на зрителите атрактивни криминални истории, базирани на истински случаи. Те ще могат да следят и най-актуалните съдебномедицински анализи, да разплитат плашещи мистерии и медицински загадки, на някои от най-впечатляващите световноизвестни разследвания.
“За нас е удоволствие, че имаме възможността да предоставим на абонатите на КейбълТел & Евроком най-доброто научно-популярнo съдържание чрез богатото ни портфолио от канали,” каза Калеб Вайнщайн, Вицепрезидент и Управител на Discovery Networks EMEA. „Сигурни сме, че новият канал Discovery ID бързо ще добие популярност сред абонатите с разнообразните криминални истории и разкази от съдебно-медицинския свят.” 

В края на октомври 2009 г. EQT V (EQT), водещ европейски фонд за дялово инвестиране придоби КейбълТел и Евроком -  двата най-големи кабелни оператори в България. Общата стойност на двете транзакции възлезе на над 200 милиона евро, което нарежда сделката сред най-значимите в България за 2009 година.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg