EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

5 т шоколад, 50 изби на изложение в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

5 т шоколад, 50 изби на изложение в София

mail17:09 | 08.11.2019прегледи 982 коментарикоментари 0


Над 550 участници от три континента, които представят повече от 1200 бранда участвуват в откритото в София изложение за хранително-вкусовия и ритейл сектора в България – МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и #RETAIL SHOW.

.С колективно участие се включват Посолството на САЩ, Италия, Русия, Сърбия и Ливан. Сред индивидуалните участници откриваме фирми от Австрия, Турция, Гърция, Холандия, Финландия, Полша, Румъния, Армения, Унгария.

Заради положителните резултати при последното участие площите на американското участие сега са чувствително увеличени.

Освен с национално значение, мащабният формат е с все по-голямо международно влияние. Посетители от Скандинавския регион, Сърбия, Хърватска, Албания, Румъния и Северна Македония са заявили своето присъствие. Организирани са бизнес посещения на представители на сектора от Китай, Йордания, Египет, Казахстан, Виетнам.

#RETAIL SHOW – за първи път

В отговор на нарастващия пазар и развитието на индустрията през тази година стартира и #RETAIL SHOW – първото в България и Балканския регион изложение за ритейл сектора.

Форматът ще създаде платформа за представяне на специализирано оборудване и технологии в областта на търговията, дигитални решения за бързоразвиващата се онлайн търговия и системи за разплащане, сигурност и логистиката, оборудване за магазини и дизайн, управление на складовото пространство и други.

Близо 50 изби представят вина на Салон на виното

Изложители от близо 50 изби от България, Италия, Северна Македония, Великобритания, Германия и Армения ще представят вината си по време на международното изложение Салон на виното. Форумът ще провокира посетителите с целодневната програма в дегустационна зона в зала 6, където в рамките на четирите изложбени дни ще се проведат майсторски класове и дегустации на различни тематики.

Новата платформа за събития „Сетива без граници“ ще провокира със семинари, демонстрации и дегустации. Кулминацията е на 8 ноември, 19.00 часа, когато вратите на Интер Експо Център ще посрещнат ценителите на добрия вкус с необичайна нощна разходка с дегустация на вино, шоколад, хляб, кафе, различни гурме храни и още нещо.

Над 5 тона шоколад

Над 5 тона шоколад вече очакват ценителите на добрия вкус, които да му се насладят по време на „Сетива без граници“. Candy bar с над 5000 бонбона с многообразие от вкусове, както и шоколадов фонтан за шоколадови тапас са сред изненадите, подготвeни от организаторите.

Бижута от шоколад ще сътворят блогъри, влогъри и журналисти – под ръководството на шеф Павел Павлов. Майсторският му клас ще се проведе на 7 ноември, съвместно организиран от Интер Експо Център и Pastry Academy.

За четвърта поредна година ще се проведе Български бариста шампионат, а за втора - Лате арт шампионат. Погледите ще привлече Международният пица шампионат; за първи път в България ще се проведе квалификация за Световното първенство по пица в Парма през 2020.

Най-качествените и оригинални продукти ще бъдат отличени от конкурса „Златен медал с диплом“; ще се проведе и Националният конкурс за най-добра опаковка „Приз Пак“.

Към професионалистите е насочен специализираният семинар „Интериорен дизайн и потребителско поведение в магазина“. Събитието се фокусира върху интериорния и продуктовия дизайн, връзката между дизайна на магазина, продуктовата опаковка, мърчандайзинга, ритейл маркетинга и потребителското поведение.

 

 

 

 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4162