EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

40 нови модели на MOTO EXPO 2017

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

40 нови модели на MOTO EXPO 2017

mail14:30 | 20.03.2017прегледи 1465 коментарикоментари 0


На 24 март  стратира в Sofia Ring Mall  MOTO EXPO 2017. Близо 200 мотора, сред които и над 40 премиерни модели ще бъдат показани на мото събитието на годината, провеждащо се под егидата на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

Най-нови и най-хитови модели ще покажат почти всички световни производители на мотоциклети и скутери. Сред тях са Aprilia, BMW, Ducati, Ducati Scrambler, Gilera, Honda, Husqvarna, Kawasaki, КТМ, Kymco, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Vespa, Yamaha и QUADRO /швейцарска марка, която ще бъде представена за първи път официално в България, със световен патент за  единствената по рода си революционна хидро-пневматична система на окачване/. За да е още по-интересно и полезно за посетителите, на изложението ще има и многообразие от специализирана екипировка, аксесоари и резервни части, както и велосипеди.

Станалото вече традиционно изложение е с вход свободен. Миналата година то беше посетено от близо 200 000 души. Тази се очаква още по-голям интерес. Вторият уикенд от мото изложението съвпада със старта на пролетния мото сезон на 1 април, който ще започне именно от мола на Околовръстното шосе.

MOTO EXPO 2017 ще премине под мотото „Сподели пътя“ – кампания за безопасност и толерантност между всички участници в движението. Целта й е да се намалят инцидентите и черната статистика, чиито най-чести жертви са именно мотоциклетистите и велосипедистите. Партньори в „Сподели пътя“ са и МВР и БЧК, които ще вземат активно участие в изложението от 24 март до 2 април, като представители на институциите ще направят практически демонстрации за реакция в различни ситуации на пътя и ще предоставят информация с ценни съвети за безопасност.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg