EUR 1.9558
USD 1.7888
CHF 2.0178
GBP 2.3307
CNY 2.4641
you tube
mobile version

Фирми:ФМИ с иновативна системата за нагряване на тютюн

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми:ФМИ с иновативна системата за нагряване на тютюн

mail14:06 | 06.06.2024прегледи 440 коментарикоментари 0


Филип Морис Интернешънъл (ФМИ) отбелязва 10 години от лансирането IQOS в световен мащаб – системата за нагряване на тютюн, с която компанията направи първата сериозна стъпка към реализиране на визията си за бъдеще без дим.

Днес бездимните алтернативи на ФМИ се предлагат на над 80 пазара по цял свят, а IQOS е водещ в сегмента с над 28 млн. потребители, от които 20.8 млн. са спрели да пушат изцяло, а останалите са в различни стадии от процеса на пълно преминаване към продукта. На 25 пазара приходите от водещата бездимна алтернатива на компанията надвишават 50%. 

Компанията представя на българския пазар новата си лимитираната серия IQOS ILUMA Neon Purple. Тя идва след успешното ѝ лансиране в Япония, както и след успешното представяне на IQOS ILUMA STARDRIFT в края на миналата година. 

В центъра на вдъхновението за дизайна на новата лимитирана серия е неоновата гама на лилавия цвят. И трите модела в серията се отличават с корпус от анодизиран алуминий в ефектен виолетов нюанс – neon purple. 

„С представянето на IQOS ILUMA в България направихме революция в категорията, като въведохме технологията за индукционно нагряване без нагряваща пластина в холдъра, което премахна и нуждата от почистване. Лимитираната серия Neon Purple на IQOS ILUMA също използва иновативната система за нагряване, като освен това, е отличена с престижната международна награда за продуктов дизайн на Red Dot GmbH & Co. KG за своята стилна естетика и дръзка цветова палитра”, коментира Полина Нинова, ръководител "Маркетинг и потребителско изживяване за категория бездимни продукти" на Филип Морис България. 

Неонът и магнетичната сила на неговите цветови отблясъци се оказаха в центъра на творческото вдъхновение и на шеф Илиан Кустев и ресторантьорът Явор Сарафов, които също станаха част от своеобразното турне на Neon Purple, преминаващо през няколко големи български града, събирайки на едно място представители на IQOS общността в България, която вече наброява повече от 350 000 пълнолетни потребители. Популярните майстори на кулинарното изкуство създадоха колекция от шоколадови бонбони, залагайки на силата на цвета на неона. 

Серията от активности с тяхно участие ще продължи през целия месец в различни точки на страната – София, Пловдив, Бургас и Варна. 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg