EUR 1.9558
USD 1.7785
CHF 1.7988
GBP 2.2837
CNY 2.5331
you tube
mobile version

Тервел: Ремонти за 3,2 млн. лв.

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Тервел: Ремонти за 3,2 млн. лв.

mail10:09 | 08.08.2019прегледи 452 коментарикоментари 0


Около 3 200 000 лева се влагат в капиталовите ремонти на 50 обекта от публичната инфраструктура в община Тервел, съобщават от кметската управа. Дейностите в 17 от обектите вече са приключили. Завършиха строителните работи в новоизграждащата се църква в село Нова Камена, в която предстои да бъде монтиран изработения с дарения на граждани и фирми иконостас. Продължава строителството и на параклиса в село Коларци, посочват от общината.
Вече е обновен сватбеният салон в село Безмер. В село Орляк е ремонтирана детската градина "Слънчице", а в двора на читалището е изградена детска площадка с люлки и пейки. За новата учебна година е подготвена и детска градина "Първи юни" в Тервел. По капиталовата програма на общината за детски заведения в селата са доставени тематични кътове с играчки, а за детската ясла в Тервел са закупени нови креватчета. Сред завършените обекти е и обновеното кметство в село Балик и изградената модулна сграда за кметската управа в Бонево. Преасфалтирани са и улици в селата Попгруево и Безмер, допълват от общината.
Сключени са договори за ремонт на улици в Орляк, Кочмар, Кладенци, Ангеларий, Полковник Савово, както и за поставянето на изкуствени неравности за ограничаване на движението по републиканските пътища, които преминават през села в общината, информират от кметската управа.


Тагове: Тервел, ремонти
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg