EUR 1.9558
USD 1.6478
CHF 1.8189
GBP 2.1393
CNY 2.4378
you tube
mobile version

Ремонтът на бул."Искърско шосе" + снимки

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ремонтът на бул."Искърско шосе" + снимки

mail06:29 | 22.05.2020прегледи 849 коментарикоментари 0


Кметът на София Йорданка Фандъкова провери бул. “Искърско шосе“, където се извършва цялостна рехабилитация в участъка от ул. ”Туше Делииванов” до ул. ”Илия Бешков” с дължина около 900 м.

Движението е възстановено. Продължават довършителни работи по изграждането на тротоарите, велосипедна алея и вертикална планировка. Предвижда се при благоприятни метеорологични условия работата да приключи през юни.

Кметът Фандъкова възложи на зам.-кмета по строителство инж.Цветан Божинов и кмета на район "Искър" Ивайло Цеков да се предвидят допълнителни дейности: да се подменят и изградят спирконавеси на градския транспорт по бул. “Искърско шосе“, както и да се ремонтира ул. „5001“ от ул. “Димитър Пешев“ от входа на кв. “Димитър Миленков“. 

Изпълнена е цялостна подмяна на пътната настилка бул. “Искърско шосе“ от ул. ”Туше Делииванов” до ул. ”Илия Бешков”, ремонтирани са отводняването, подменени са всички бетонови бордюри. Обновено е уличното осветление с енергоспесяващи осветителни тела. Монтирани са нови светофарни уредби на регулираните кръстовища. 

От 13 май стартираха и ремонтни работи по бул. „Асен Йорданов” в участъка от бул. „Цветан Лазаров” до ул. „Капитан Димитър Списаревски”.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

България влезе в ERM 2 със сегашния курс

19:21 | 07-10-20 | 672