EUR 1.9558
USD 1.7200
CHF 1.7310
GBP 2.1955
CNY 2.4996
you tube
mobile version

Нощни автобуси до Букурещ, Будапеща, Виена

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нощни автобуси до Букурещ, Будапеща, Виена

mail15:03 | 09.03.2018прегледи 4054 коментарикоментари 0


България вече е свързана с широката европейска автобусна мрежа за дълги разстояния. От 22 март ще има нови ежедневни връзки от София до центрове като Будапеща, Виена и Букурещ, а превозите се осигуряват от европейската компания за транспортни услуги FlixBus.

Новите нощни връзки с Унгария, Австрия и Румъния ще позволят на пътниците да пестят време и средства, докато достигат до едни от най-популярните столици на Централноевропейския регион. През първата половина на 2018 г. е планирано и последващо разширяване на мрежата в района, за да направи още повече дестинации достъпни от градове в България.

Компанията е основана през 2013 г. като немски стартъп. Растеж й се основава на международен бизнес модел, който се фокусира върху партньорства с регионалната индустрия. Само за пет години компанията изгражда сътрудничество с над 250 автобусни партньори в цяла Европа. Компанията се грижи за технологиите, билетите, обслужването на клиентите, планирането на мрежата, както и маркетинга и продажбите, а местните партньори са отговорни за работата на автобусите. По този начин е изградена най-голямата междуградска автобусна мрежа в Европа, осигураваща над 7000 работни места за шофьори на автобуси.

В автобусите има безплатен Wi-Fi, комфортни седалки с повече място за краката, климатик, електрически контакти до всяка седалка и тоалетна на борда.

Резервацията на пътувания до различни европейски страни е възможна онлайн, както и в мрежата за продажби на билети. Гъвкавата промяна  или анулиране на резервацията е възможна до 15 минути преди заминаването. Всеки пътник има право на един безплатен багаж, както и на един ръчен багаж. Регистрацията е възможна чрез QR код на смарт телефон, като не е необходимо да се печатат билети за пътуването.

Графикът на първите български нощни връзки:


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg