EUR 1.9558
USD 1.7809
CHF 1.7784
GBP 2.2949
CNY 2.5344
you tube
mobile version

Нова производствена линия в Захарни заводи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нова производствена линия в Захарни заводи

mail19:15 | 03.09.2019прегледи 517 коментарикоментари 0


ЗАХАРНИ ЗАВОДИ откри новата си производствена линия за пакетиране на захар в хартиена опаковка. Инвестицията е в размер на над 1,6 млн. лева. Оборудването е последно поколение и е произведено в Германия.

"Машината е закупена и въведена в експлоатация в периода на турбуленции и ожесточена ценова война на пазара на захар в Европа. ЗАХАРНИ ЗАВОДИ смело инвестираме в този сектор. Стоим твърдо на пазара. 106-годишният ни опит е стабилната основа, на която сме стъпили, а желанието да се развиваме и мисията ни - да даряваме сладост и щастие на потребителите, е движещата ни сила" заяви Валентина Ралева, Изпълнителен директор на ЗАХАРНИ ЗАВОДИ. 

Закупуването на опаковъчна линия за хартиен пакет е поредното капиталовложение на компанията в бизнеса й със захар. От приватизацията до днес, инвестираните средства в дизията са на стойност над 10 млн. лв.

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ е единственият работещ производител на захар в България. Плановете на компанията за следващите 5 години включват както затвърждаване на позициите в страната, така и навлизане на съседни пазари чрез рафиниране на над 100 хил. тона захар годишно. 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg