EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Любовната история Немцов & Дурицка

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Любовната история Немцов & Дурицка

mail07:55 | 01.03.2015прегледи 2497 коментарикоментари 0


Когато в петък късно вечерта руският политик Борис Немцов бе разстрелян с 6 куршума в центъра на Москва, на Големия каменен мост, до него е била Анна Дурицка.
Тя е украинка и за една нощ се превърна от неизвестен фотомодел и студентка от киевския икономически университет "Вадим Гетман" в една от най-обсъжданите личности, коментират руските медии.
За романа й с Борис Немцов не е известно много. Двамата се запознали през 2011 година и оттогава живеят в два града – Москва и Киев. Студентката по икономика се влюбила от пръв поглед във възрастния мъж и дори 30-годишната разлика помежду им не я смущавала.
Родителите й са знаели за връзката и били категорично против. Всеки път те се опитвали да я убедят да се откаже от съжителството с руския политик, но тя не ги слушала.
Немцов дори я кръстил гальовно Баунти и всички започнали да я наричат така.
Влюбените свикнали да живеят в два града и две държави – веднъж в киевското жилище на Ана, след това в апартамента на Немцов в центъра на Москва.
Тази информация бе потвърдена от приятелка на Анна, която разказа пред руски медии за нейния роман с известния опозиционер.
"Те се запознаха преди три години и между тях чувствата пламнаха веднага. Фактически те заживяха заедно от самото начало. Но поради обстоятелствата трябваше да живеят в два града – в Москва и Киев", свидетелствата приятелката Юлия. Тя отбелязаха, че 55-годишният Борис Немцов обожавал Анна, често те отивали на почивка в чужбина.
Няма потвърждения, че киевската студентка е съпричастна към убийството на любимия й мъж. Но от 6-те изстрела нито един не е попаднал в нея.
Борис Немцов бе либерал и в личния си живот.
Син на еврейка, той е женен за татарката Раиса Ахметовна, от която има дъщеря Жана. От предишната си любовница Ирина Корольова, която му е била секретарка, той има друга дъщеря – София (родена 2004 г). От по-предишната си пък любовница Екатерина Одинцова, която е журналистка, има други две деца – син Антон (1995) и дъщеря Дина (2002). Той не живееше с татарската си съпруга, но винаги казваше, че няма намерение да се развежда с нея. Поддържаше либерални отношения с всичките си жени и се грижеше добре за 4-те си деца.
 

Борис Немцов бе доктор по физика и математика, издал е няколко книги. Той е бивш вицепремиер на Русия, съпредседател на партия ПАРНАС. Политическият му възход е свързан най-вече с управлението на покойния вече президент Борис Елцин. С идването на власт на Владимир Путин Немцов се превръща в яростен опозиционер. Арестуван е неколкократно за организиране и участие в несанкционирани от властите митинги.
През 2008 г. Немцов беше кандидат за президент. Бил е депутат във Върховния съвет парламента на РСФСР. Бил е президентски представител в Нижни Новгород, след това и първи губернатор на Нижегородска област (1991-1997). През 1993 г. е избран за член на Съвета на Федерацията на Русия. Министър на горивата и енергетиката (24 април - 20 ноември 1997 г.), първи зам.-председател (17 март 1997 - 28 април 1998) и вицепремиер (28 април - 28 август 1998) на правителството на Русия, оглавявано от Сергей Кириенко. От 2005 до 2006 г. Немцов бе съветник на президента на Украйна Виктор Юшченко.

Снимки: социални мрежи, Източник:руски медии, БГНЕС
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg