EUR 1.9558
USD 1.6679
CHF 1.8136
GBP 2.1728
CNY 2.3881
you tube
mobile version

Димитровград с ново осветление

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Димитровград с ново осветление

mail16:09 | 16.10.2019прегледи 598 коментарикоментари 0


След близо двегодишно забавяне на избор на изпълнител и обжалване на процедурите, в Димитровград вече започна подмяната на осветителните тела по улиците в града с нови, съобщиха от кметската управа. Целта е подобряване на качеството и повишаване на ефективността на уличното осветление.
От общината уточняват, че съществуващите осветителни тела ще бъдат подменени с нови със светодиоден източник и мощности 55, 40 и 30 вата. Мярката ще обхване освен основните булеварди и второстепените улици. На обновяване подлежат и съществуващите паркови осветители в централната пешеходна част на града и парковите площи с нови осветителни тела с модерен дизайн с 30 ватов светодиоден източник.
На мястото на старите шкафове за улично осветление ще бъдат монтирани нови. Предвидено е ново централно табло за уличното осветление. Въвежда се също така система на централизирано управление за включване и изключване и работа на осветителната уредба в целонощен и полунощен режим.
Цялостната подмяна на уличното осветление в града ще бъде извършена до 3 месеца, се уточнява в съобщението. Стойността на проекта е 1 милион лева, а инвестицията ще спестява на общината годишно над 130 000 лева.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg