EUR 1.9558
USD 1.7660
CHF 1.7917
GBP 2.3216
CNY 2.5088
you tube
mobile version

Български бизнес форум в Мумбай

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Български бизнес форум в Мумбай

mail15:45 | 21.01.2014прегледи 755 коментарикоментари 0


В Мумбай се провежда Международен бизнес форум „България – Индия“, който бе открит от заместник-министъра на икономиката и енергетиката Анна Янева. В него участват представители на български компании.
На форума бе представен бизнес климатът в България, инвестиционните възможности, отличните климатични и природни условия. От индийската страна подчертаха традиционно добрите контакти между двете държави от времето на Индира Ганди и желание за активно сътрудничество в нови условия.
ИАНМСП подписа Меморандуми за сътрудничество с Европейския съвет на търговските камари в Индия и Асоциацията на индустрията в Индия. В рамките на форума се провеждат двустранни срещи между български и индийски компании.
На Международната изложба за инженерни продукти India Engineering Sourcing Show (IESS) 2014, която се открива утре в Мумбай, с държавна подкрепа на националния щанд участват български производители. На IESS 2014 се представя продукция от следните сектори: индустриално оборудване и машини, поддоставки и инвестиционни продукти, модерни технологии и развойна дейност, компоненти за автомобилостроене. Това е най-значимото събитие в Индия за представените браншове, на което на площ от 11000 кв.м. участват над 500 изложители, а очакваният брой на посетителите е над 11 хиляди.

 


Тагове: форум, Мумбай
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg