EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Бургас: 20 нови чартърни линии

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Бургас: 20 нови чартърни линии

mail08:00 | 06.04.2014прегледи 2077 коментарикоментари 0


Бургаското летище включи в лятното си разписание над 20 нови чартърни линии. Това съобщиха от пресцентъра на крайморския аеропорт. 38 са направленията, по които ще се изпълняват редовни полети, като за първи път ще има полети до руския град Череповец. Другата нова дестинация е до латвийската столица Рига. С най-голяма честота в лятното разписание на редовните линии са полетите до София, Москва, Санкт Петербург и Лондон, които ще се изпълняват всеки ден. От началото на този месец вече има редовни линии до Копенхаген. Те са четири пъти седмично. До Осло са три пъти седмично, а до Хелзинки и Стокхолм - по два пъти седмично. От края на април редовни полети до руската столица ще изпълнява и авиокомпанията "България" Еър /ежедневно до летище "Шереметиево"/, както и до Санкт Петербург /веднъж седмично/.

Авиокомпания "Россия" ще има полети също ежедневно до Санкт Петербург от началото на май. От началото на май ще има ежедневни полети до московското летище "Домодедово", а един път седмично - до Новоросийск. Един път седмично от Бургас ще се лети и до Брюксел, а както и до Дъблин, където честотата на полетите ще е четири пъти седмично. В края на май започват редовни полети до германските градове Берлин, Франкфурт, Лайпциг, Падерборн и Щутгарт.

Редовните полети до Челябинск, Екатеринбург, Нижни Новгород, Санкт Петербург, Самара и Уфа ще се изпълняват също от края на май. Линиите до Бърно и Острава ще се обслужват от юни пет пъти седмично, а до Прага започват от края на май и ще се извършват всеки ден. Самолети на авиокомпанията "Wizz Air Hungary" ще летят от средата на юни до Будапеща и Варшава три пъти седмично, до Катовице - четири пъти седмично, а до Лондон - ежедневно. През летния сезон летище "Бургас" ще има връзка със 175 дестинации в 49 държави в Европа, Азия и Африка.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4140