EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

$6 хил. членският ни внос за Европейския институт Вашингтон

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

$6 хил. членският ни внос за Европейския институт Вашингтон

mail18:00 | 30.09.2014прегледи 605 коментарикоментари 0


Правителството реши членският внос на България за Европейския институт във Вашингтон (6000 щ. долара) да се изплаща ежегодно от бюджета на Министерството на външните работи.

 Европейският институт е водеща неправителствена организация, чиято дейност е посветена изцяло на Европейския съюз и развитието на трансатлантическите отношения. В своята 20-годишна история той се е утвърдил като място за срещи и дискусии на изтъкнати обществени фигури и представители на бизнес средите от САЩ и ЕС. Членството в Института осигурява достъп до закрити за широката публика дискусии и събития, както и до информация и анализи по широк кръг въпроси на ЕС, европейската интеграция и отношенията ЕС-САЩ.

 Институтът представлява ефективна платформа за провеждане на дебати по ключови за дадена членуваща страна проблеми. Всяка година той организира провеждането на около 40 срещи, посветени на различни политически въпроси от ключово значение за развитие на трансатлантическото партньорство. В програмата му са ангажирани високопоставени представители на Администрацията и на Конгреса на САЩ, на Европейската комисия, Съвета и Парламента, на посолствата на държавите-членки на ЕС и на големите фондации и корпорации от двете страни на Атлантическия океан.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4101